Stamboomonderzoek

Open dag familiegeschiedenis in Wijhe

De Historische Vereniging Wijhe houdt op zaterdag 13 november een open dag voor onderzoek van uw familiegeschiedenis. U bent met uw vragen welkom op Langstraat 52 van 10.00 tot 16.00 uur. Wel het verzoek om u vooraf aan te melden via

De Mail: Historische Vereniging Wijhe

Bellen mag ook 0570-521062

Maak gebruik van het contactformulier

Hou rekening met de coronamaatregelen.

Wij helpen u graag bij uw zoektocht en beschikken over diverse belastingregisters, bevolkings- en bewonersregisters, rechterlijke notarisarchieven en kadasterinformatie. Hiermee kunt u meer te weten komen over wie uw voorouders zijn, waar ze hebben gewoond en welk beroep ze hadden.

Mogelijk beschikt u over oude documenten of oude foto’s.

U kunt iets voor de geschiedenis van Wijhe betekenen als u deze ons laat scannen en het bijbehorende verhaal laat vastleggen. U doet daar alle belangstellenden een groot plezier mee. Uiteraard mag u ook zo langskomen voor een bezoek aan de expositie over heraldiek of om een leuk item uit te zoeken in de winkel. De open dagen stamboomonderzoek zijn elke tweede zaterdag van de maand.

De eerstvolgende is zaterdag 11 december.

Meer weten over genealogie ?