Agenda

 

Datum Activiteit Omschrijving
Vrijdag 31 augustus Grote kermisexpositie tijdens Wiejese Diekdaegen Geopend van 16:00 – 20:00 u. Zie het persbericht over deze expositie voor verdere informatie.
Zaterdag 1 september Grote kermisexpositie tijdens Wiejese Diekdaegen Geopend van 11:00 – 17:00 u. Zie het persbericht over deze expositie voor verdere informatie.
Zondag 2 september Grote kermisexpositie tijdens Wiejese Diekdaegen Geopend van 13:30 – 17:00 u. Zie het persbericht over deze expositie voor verdere informatie.
Zaterdag 8 september Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Woensdag 12 september Spelletjesmiddag basisschoolleerlingen De Oud-Hollandse spelletjesmiddag die wordt gehouden voor de Wijhese basisschool-leerlingen ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de Historische Vereniging Wijhe. Zie hier het nieuwsbericht op deze site.
Zaterdag 13 oktober Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Zaterdag 10 november Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Zaterdag 8 december Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.