Agenda 2020

DatumActiviteitOmschrijving
Zaterdag 11 januariOpen dag genealogieOp deze zaterdag kunt u bij de historische vereniging van 10:30 tot 16:00 u. onderzoek doen naar uw familiegeschiedenis. Zie Informatie-en-contact-pagina voor info.
Zaterdag 8 februariOpen dag genealogieOp deze zaterdag kunt u bij de historische vereniging van 10:30 tot 16:00 u. onderzoek doen naar uw familiegeschiedenis. Zie Informatie-en-contact-pagina voor info.
Zaterdag 14 maartOpen dag genealogieOp deze zaterdag kunt u bij de historische vereniging van 10:30 tot 16:00 u. onderzoek doen naar uw familiegeschiedenis. Zie Informatie-en-contact-pagina voor info.
Zaterdag 11 aprilOpen dag genealogieOp deze zaterdag kunt u bij de historische vereniging van 10:30 tot 16:00 u. onderzoek doen naar uw familiegeschiedenis. Zie Informatie-en-contact-pagina voor info.
Zaterdag 11 aprilHistorische wandeling WijheAanvang om 10:30 u. en om 13:30 u. Het thema is de Tweede Wereldoorlog. Klik hier voor meer informatie.
Zaterdag 6 juniHistorische wandeling WijheAanvang om 13:30 u. De wandeling duurt anderhalf uur door het dorp. Klik hier voor meer informatie.
Zaterdag 20 juniHistorische wandeling WijheAanvang om 13:30 u. De wandeling duurt anderhalf uur door het dorp. Klik hier voor meer informatie.
Zaterdag 4 juliHistorische wandeling WijheAanvang om 13:30 u. De wandeling duurt anderhalf uur door de Heemtuin/het dorp. Klik hier voor meer informatie.
Zaterdag 18 juliHistorische wandeling WijheAanvang om 13:30 u. De wandeling duurt anderhalf uur en het thema is De Gelder.
Zaterdag 27 juliHistorische wandeling WijheAanvang om 13:30 u. De wandeling duurt twee uur en loopt langs de IJssel. Klik hier voor meer informatie.
Zaterdag 10 augustusHistorische wandeling WijheAanvang om 13:30 u. De wandeling duurt anderhalf uur door het dorp. Klik hier voor meer informatie.
Zaterdag 24 augustusHistorische wandeling WijheAanvang om 13:30 u. De wandeling duurt anderhalf uur door het dorp. Klik hier voor meer informatie.