Agenda 2019

DatumActiviteitOmschrijving
Zaterdag 27 aprilExpositie GratisDe expositie “Kleer’n uut de kaste” is op Koningsdag gratis te bezichtigen.
Dinsdag 30 aprilAlgemene LedenvergaderingZie nieuwsbericht voor verdere informatie.
Zaterdag 4 meiHistorische wandeling WijheThema WOII, om 10:30 u. en om 13:30 u. Zie de pagina over de historische wandelingen voor verdere informatie.
Zaterdag 8 juniHistorische wandeling WijheThema Dorp, om 13:30 u. Zie de pagina over de historische wandelingen voor verdere informatie.
Zaterdag 22 juniHistorische wandeling WijheThema Dorp, om 13:30 u. Zie de pagina over de historische wandelingen voor verdere informatie.
Zaterdag 5 juliHistorische wandeling WijheThema Heemtuin/Dorp, om 19:00 u. Zie de pagina over de historische wandelingen voor verdere informatie.
Zaterdag 27 juliHistorische wandeling WijheThema De IJssel, om 13:30 u. Zie de pagina over de historische wandelingen voor verdere informatie.
Zaterdag 10 augustusHistorische wandeling WijheThema Dorp, om 13:30 u. Zie de pagina over de historische wandelingen voor verdere informatie.
Zaterdag 24 augustusHistorische wandeling WijheThema Dorp, om 13:30 u. Zie de pagina over de historische wandelingen voor verdere informatie.
Zaterdag 14 septemberOpen dag genealogieOp deze zaterdag kunt u bij de historische vereniging van 10:30 tot 16:00 u. onderzoek doen naar uw familiegeschiedenis. Zie Informatie-en-contact-pagina voor info.
Zaterdag 12 oktoberOpen dag genealogieOp deze zaterdag kunt u bij de historische vereniging van 10:30 tot 16:00 u. onderzoek doen naar uw familiegeschiedenis. Zie Informatie-en-contact-pagina voor info.
Zaterdag 9 novemberOpen dag genealogieOp deze zaterdag kunt u bij de historische vereniging van 10:30 tot 16:00 u. onderzoek doen naar uw familiegeschiedenis. Zie Informatie-en-contact-pagina voor info.
Zaterdag 14 decemberOpen dag genealogieOp deze zaterdag kunt u bij de historische vereniging van 10:30 tot 16:00 u. onderzoek doen naar uw familiegeschiedenis. Zie Informatie-en-contact-pagina voor info.