Voorbeeld pagina

Dit is een voorbeeld pagina. Het verschilt van een bericht omdat het zich op een vaste plaats bevindt en getoond wordt in je sitenavigatie (in de meeste thema’s). Veel mensen starten met een Over pagina waarmee ze zich introduceren bij de site bezoekers. Het kan iets vertellen als dit:

Hallo allemaal! Ik ben overdag postbezorger en ‘s avonds houd ik me bezig met acteren. Ik woon in Amsterdam en heb een tekkel met de naam Hecktor en houd van sterke koffie

…of iets als dit:

De XYZ vereniging is opgericht in 1971 en levert kwaliteit aan de leden. De vereniging kent sinds de oprichting meer dan 1000 leden, waarvan vele vrijwilligers taken op zich nemen om XYZ te laten bestaan.

Als nieuwe WordPress gebruiker, ga naar je dashboard om deze pagina te verwijderen en maak nieuwe pagina’s voor je site. Veel plezier!

De Historische Vereniging Wijhe is ook te volgen via Facebook!
Lidmaatschap
Als u lid wordt, ontvangt u drie keer per jaar het blad Rondom de Toren, heeft u vrije toegang tot het pand van de Historische Vereniging Wijhe en kunt u deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd.

Word lid!
Mijn Stad Mijn Dorp
Deze website biedt u informatie over de Historische Vereniging Wijhe. Er staat geen historisch materiaal uit onze collectie op deze site, dat vindt u op onze pagina van het Overijsselse geschiedenisplatform Mijn Stad Mijn Dorp: