de Grote Wiejese Dorpsquiz

Het spel
Er is een Quizboek samengesteld met 100 vragen en opdrachten op allerlei gebied. De onderwerpen hebben allemaal te maken met Wijhe.

De teams
Aan de Wiejese Dorpsquiz doe je mee met een team van 3 tot 5 personen. De samenstelling bepaal je geheel zelf: met buren, met vrienden, met collega’s, met sportvrienden etc. etc. Daarnaast mag gebruik gemaakt worden van alle vormen van ondersteuning: (social) media, naslagwerken, computer, opa en oma …Een gemixt team van jong en oud is de ideale samenstelling. Ieder team wijst één captain aan die het team vertegenwoordigt.

De datum
Op Koningsdag 27 april worden om exact 11.30 uur in de Nicolaaskerk de Quizboeken uitgereikt aan de teamcaptains. Zodra het Quizboek is overhandigd, vertrekt de captain naar zijn/haar uitvalsbasis waar het hele team in spanning zit te wachten. Om uiterlijk 15.00 uur levert de captain het Quizboek met de antwoorden in bij de organisatie in de Nicolaaskerk.

De uitslag
De antwoorden in alle op tijd ingeleverde Quizboeken (!) worden door de organisatie gecontroleerd. Op basis van de meeste goede antwoorden wordt de winnaar van de Wiejese Dorpsquiz 2019 bekend gemaakt .

Inschrijven
De inschrijving is beëindigd.