Open dag genealogie Wijhe

Historische Vereniging Wijhe houdt de zaterdagen 12 juni en 10 juli een open dag voor familieonderzoek. Nu er door de versoepelingen weer meer mogelijk is, nemen wij de gelegenheid te baat om twee extra open dagen te organiseren. U bent welkom op Langstraat 52 van 10.00 tot 16.00 uur. Vanwege de nog geldende maatregelen dient u zich vooraf aan te melden met verwacht tijdstip via historischeverenigingwijhe@gmail.com. U kunt uw vragen ook via het vermeld mailadres stellen. De vrijwilligers van werkgroep genealogie komen er dan bij u op terug. De volgende open dag is zaterdag 10 juli. En vanaf september hopen we weer volgens onze reguliere schema elke tweede zaterdag van de maand een dergelijke open dag te kunnen houden.