Op 1 september 2020 is het dan eindelijk zo ver! De Historische Vereniging Wijhe opent weer haar deuren.

Dat de Historische Vereniging naar de Langstraat zou gaan verhuizen, was al een tijdje bekend. Daarom had de vereniging ook graag gezien dat deze nieuwe locatie meteen in gebruik was genomen, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten.
Maar nu is het zo ver!

Onze tentoonstelling in het teken van 75 Jaar Vrijheid in Wijhe is zeker de moeite waard om te bezichtigen.
Verder kunt u een kijkje nemen in onze winkel, waar wij naast boeken ook Wijhe-cadeautjes verkopen, zoals onze prachtige verjaardagskalender met mooie foto’s uit Wijhe. Er zullen geregeld nieuwe Wijhe-artikelen toegevoegd worden.

Wij proberen zo veel mogelijk dagen open te zijn.
Kijk hiervoor naar de openingstijden op de website, of op ons publicatiebord bij het pand.
De toegang tot de expositie en de winkel is gratis.