Fotowedstrijd

Hoe vertel je over 25 jaar aan kinderen hoe de wereld er uit zag tijdens de Corona crisis?
Foto’s helpen hierbij, daarom organiseert de Historische Vereniging Wijhe een fotowedstrijd.

Hoe is het om binnen te blijven? Er zijn de laatste weken allerlei initiatieven ontstaan om het binnenleven leuker te maken, denk aan het draaiorgel bij het Weijtendaal, de paaskleurwedstrijd van de Marktstraat, maar denk ook aan thuis werken, thuis schoolwerk maken, kinderen bezig houden… allerlei onderwerpen die wij graag willen bewaren voor later, om ooit een Corona foto-expositie te houden.

Help ons de geschiedenis vast te leggen doe mee aan de wedstrijd.

De wedstrijd is voor alle leeftijden en foto’s kunnen gestuurd worden naar: historischeverenigingwijhe@gmail.com.
Sluitingsdatum is 16 mei.

N.B. Als u ons een foto stuurt geeft u ons daarmee het publicatierecht van de foto.

Help ons de geschiedenis vast te leggen.