Oud-Hollandse spelletjes

De inschrijving voor de opgave van de Oud-Hollandse Spelletjes-middag die gehouden wordt voor de Wijhese basisschool-leerlingen ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de Historische Vereniging Wijhe, is verlengd!

De inschrijving sluit nu op 3 augustus aanstaande.

Opgeven kan nog via de opgave formulieren die deze week nog op de basisscholen hangen of door een mail te sturen naar tinybergevoet@hotmail.com met vermelding van volledige naam en de groep waarin het kind zit .

Er wordt in twee groepen gespeeld :
Groep 1 t/m 4.
Groep 5 t/m 8.
Eventuele wijzigingen of andere mededelingen zullen na de vakantie in de krant te lezen zijn!

De Historische Vereniging Wijhe wenst een ieder een fijne vakantie en hoopt u allen bij de jubileum-festiviteiten waaronder de tentoonstelling in het Wijhes Museum over de Wiejese Kermis te mogen begroeten!