Agenda

 

Datum Activiteit Omschrijving
Zaterdag 8 december Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Zaterdag 15 december 18.00 u. Opening expositie Op zaterdag 15 december, om 18.00 uur wordt in het Wijhes Museum aan de Kerkstraat de tentoonstelling ‘Kleer’n uut de kaste’ geopend door Cor van den Berg. Klik hier voor het persbericht op deze site.
Zaterdag 12 januari Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Zaterdag 9 februari Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Zaterdag 9 maart Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Zaterdag 13 april Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.