Datum Activiteit Omschrijving
Vrijdag 27 april Expositie “Wijhe op de kaart” Koningsdag expositie “Wijhe op de kaart”. Museum open van 10.00 -17.00. Toegang gratis.
Dinsdag 1 mei Algemene ledenvergadering De jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt gehouden op dinsdag 1 mei 2018 in ’t Langhuus, Langstraat 29 te Wijhe. Aanvang 19.30 uur.
De agenda en uitnodiging vindt u hier.
Zaterdag 5 mei Historische wandeling door Wijhe Een historische wandeling door Wijhe onder leiding van een gids. Zie deze pagina voor verdere informatie. Aanvang: 10:30 uur.
Zaterdag 9 juni Historische wandeling door Wijhe Een historische wandeling door Wijhe onder leiding van een gids. Zie deze pagina voor verdere informatie. Aanvang: 13:30 uur.
Zaterdag 7 juli Historische wandeling door Wijhe Een historische wandeling door Wijhe onder leiding van een gids. Zie deze pagina voor verdere informatie. Aanvang: ’s middags (nadere berichtgeving volgt nog in de media.
Dinsdag 10 juli Historische wandeling door Wijhe Een historische wandeling door Wijhe onder leiding van een gids. Zie deze pagina voor verdere informatie. Aanvang: 19:00 uur.
Zaterdag 14 juli Historische wandeling door Wijhe Een historische wandeling door Wijhe onder leiding van een gids. Zie deze pagina voor verdere informatie. Aanvang: 13:30 uur.
Woensdag 25 juli Historische wandeling door Wijhe Een historische wandeling door Wijhe onder leiding van een gids. Zie deze pagina voor verdere informatie. Aanvang: 19:00 uur.
Zaterdag 11 augustus Historische wandeling door Wijhe Een historische wandeling door Wijhe onder leiding van een gids. Zie deze pagina voor verdere informatie. Aanvang: 13:30 uur.
Woensdag 22 augustus Historische wandeling door Wijhe Een historische wandeling door Wijhe onder leiding van een gids. Zie deze pagina voor verdere informatie. Aanvang: 19:00 uur.
Zaterdag 8 september Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Zaterdag 13 oktober Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Zaterdag 10 november Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.
Zaterdag 8 december Open dag genealogie Elke 2e zaterdag van de maand in de periode van september tot en met april is in het museum gelegenheid om onderzoek te doen naar de eigen familiegeschiedenis. Zie Info & Contact voor informatie.