Genealogische contactdag

Zaterdag 9 december 2017 houdt de Genealogische Werkgroep weer een inloopdag in het Wijhes Museum. Vanaf 10.30 zijn gasten welkom. Iedereen die met vragen over zijn of haar afstamming zit kan bij ons terecht. We hebben een groot aantal papieren digitale bronnen ter beschikking. Bezoekers mogen ook hun eigen materiaal meenemen. We zijn ge├»nteresseerd in foto- en archiefmateriaal. Foto’s kunnen ter plekke worden gescand; ander materiaal kan worden gekopieerd over gewoon geraadpleegd.

Onze inloopdagen staan bekend ohun age drempel, gemoedelijheid, enthousiaste vrijwilligers en verrassende verhalen. Leden en niet-leden van onze vereniging: Kom gerust binnen. Er is de hele dag koffie en is dit op, dan wordt er nieuwe gezet.

De toegang is gratis. De ervaring leert dat men graag bereid is om bij het vertrek een kleine bijdrage in de daarvoor bestemde bus te doen.